page_banner

warta

  • Tambah hydrophilicity saka bahan curing UV

    Tambah hydrophilicity saka bahan curing UV

    Lapisan sing bisa diobati UV duwe kaluwihan kacepetan ngobati kanthi cepet, ramah lingkungan, hemat energi, biaya murah, lan sapiturute ", lan akeh digunakake ing lapangan kertas, karet, plastik lan lapisan liyane.Umumé, resin Cairan fotosensitif bisa langsung diowahi dadi resin sing diobati ...
    Waca liyane
  • Prinsip dhasar teknologi perawatan UV

    Prinsip dhasar teknologi perawatan UV

    Perawatan UV nuduhake perawatan UV ing sistem perawatan radiasi (disebut minangka perawatan UV).Teknologi ngobati radiasi minangka teknologi ijo anyar, sing nuduhake proses polimerisasi cepet lan ngubungake salib sistem fase cair liwat sinar ultraviolet, sinar elektron lan r-...
    Waca liyane
  • Bidang aplikasi resin UV antifouling fluoride

    Bidang aplikasi resin UV antifouling fluoride

    Polyurethane acrylate diowahi dening resin ngobati cahya silikon punika solvent free, pena tahan lenga, resistance graffiti apik, kompatibilitas apik karo paling resin ngruwat cahya, kacepetan ngruwat cepet, lan bisa ningkataké gawe tingkat saka film Paint.Dianjurake nggunakake: Paint UV.Umur simpan: disegel ing suhu kamar ...
    Waca liyane
  • Lapisan UV sing bisa diobati: terus optimis ing lapangan sing paling dhuwur!

    Lapisan UV sing bisa diobati: terus optimis ing lapangan sing paling dhuwur!

    Iki nuduhake cat curing sinar ultraviolet, uga dikenal minangka cat sing dipicu cahya lan cat curing cahya.Lapisan UV sing bisa diobati bisa kanthi otomatis dilapisi roller lan disemprotake menyang permukaan obyek liwat mesin lan peralatan, sing bisa ningkatake dekomposisi inisiator ing ngisor irrad ...
    Waca liyane
  • Apa resin akrilat epoksi

    Apa resin akrilat epoksi

    Resin akrilat epoksi, uga dikenal minangka resin ester vinyl, yaiku resin epoksi sing diowahi sing larut ing stirena sawise reaksi resin epoksi lan asam akrilik;Resin akrilat epoksi nduweni karakteristik resin epoksi sing apik, nanging sifat ngobati lan ngecor luwih apik.Iku ora kaya c...
    Waca liyane
  • Resin UV minangka komponen penting ing lapisan UV

    Resin UV minangka komponen penting ing lapisan UV

    resin UV polimerisasi karo bahan mentahan lingkungan-loropaken lan teknologi anyar kanggo mbentuk atose medium, basis banyu VOC free, keracunan kurang, incombustible, adhesion apik kanggo kertas, keluwesan apik lan produk produksi apik.Viskositas produk bisa dil ...
    Waca liyane
  • Apa resin sing bisa diobati UV?

    Apa resin sing bisa diobati UV?

    Resin curing cahya dumadi saka monomer lan oligomer, sing ngemot gugus fungsi aktif lan bisa polimerisasi dening inisiator cahya ing sinar ultraviolet kanggo ngasilake film sing ora larut.Resin photocurable, uga dikenal minangka resin fotosensitif, minangka oligomer sing bisa ...
    Waca liyane
  • Apa komponen utama resin UV

    Apa komponen utama resin UV

    Resin UV minangka komponen utama sistem perawatan UV.Iki minangka oligomer sing bisa ngalami owah-owahan fisik lan kimia sajrone wektu sing cendhak sawise kena sinar UV, lan kanthi cepet nyambungake lan ngobati.Sawise ngobati lapisan UV, kinerja dhasar film lapisan gumantung banget ...
    Waca liyane
  • Papat faktor mbatesi pangembangan industri resin uv curing

    Papat faktor mbatesi pangembangan industri resin uv curing

    Faktor teknis.Proses produksi UV ngruwat bahan anyar punika relatif Komplek.Saliyane teknologi paten pabrikan dhewe, uga mbutuhake pengalaman produksi sing sugih kanggo ngasilake produk sing berkualitas.Amarga kahanan kang ora tetep saka asam akrilik mentah, proses contro ...
    Waca liyane
  • Ringkesan industri resin sing bisa diobati UV

    Ringkesan industri resin sing bisa diobati UV

    Teknologi perawatan UV minangka teknologi perawatan permukaan materi sing efisien, ramah lingkungan, hemat energi lan bermutu tinggi.Bisa kanthi cepet ngobati lan werna kanthi ewonan kacepetan cat utawa tinta tradisional, lan mbentuk lapisan film protèktif kanthi kekuatan dhuwur.UV sing bisa diobati ...
    Waca liyane
  • Resin UV minangka komponen penting ing lapisan UV

    Resin UV polimerisasi kanthi bahan mentah sing ramah lingkungan lan teknologi anyar.Wis medium atose, basis banyu, ora polusi VOC, keracunan kurang, non combustibility, adhesion apik kanggo kertas, keluwesan apik.Produk kasebut bisa diencerake nganggo banyu miturut kabutuhan viskositas.Vi...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat cat kayu UV Waterborne lan cat kayu waterborne siji lan rong komponen!

    Kaluwihan lan cacat cat kayu UV Waterborne lan cat kayu waterborne siji lan rong komponen!

    Nanggepi syarat pangayoman lingkungan, siji lan loro-komponèn cat kayu waterborne lan Paint kayu UV Waterborne digunakake digunakake ing industri Furnitur kayu.Makalah iki kanthi ringkes mbandhingake kaluwihan lan kekurangan saka telung jinis cat kayu kasebut, supaya pangguna ...
    Waca liyane